Πολιτική Καταλύματος

Check in: Μετά τις 15:00 – 23:00

Check out: 06:00 – 10:00

Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα έκαστο, ενώ τα στούντιο μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα έκαστο και δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού. 

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου χωρίς καμία χρέωση, αρκεί να έχει προηγηθεί ενημέρωση κατά τη κράτηση, για να επιβεβαιωθεί και η διαθεσιμότητα.

Παρέχεται παιδικό καρεκλάκι χωρίς καμία χρέωση, κατόπιν συνεννόησης και βάσει διαθεσιμότητας.

Δυστυχώς, οι προδιαγραφές του καταλύματος δε μας δίνουν προς το παρόν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ζωάκια συντροφιάς.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται εντός των διαμερισμάτων, παρά μόνο στους αίθριους χώρους (αυλή, βεράντα). Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι πραγματοποιήθηκε κάπνισμα εντός διαμερίσματος, θα υπάρξει χρέωση 150€ ως τέλος καθαρισμού στο λογαριασμό σας, πριν ή μετά το check-out.

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την ορθή χρήση της κουζίνας στα διαμερίσματα και για τον καθαρισμό και το πλύσιμο των χρησιμοποιημένων πιάτων/ ποτηριών/ μαχαιροπήρουνων.

Δεν παρέχεται υπηρεσία καθαριότητας κατά την διαμονή, μόνο κατόπιν αιτήματος.  Αλλαγή κλιματοσκεπασμάτων στα μισά της διαμονής.

Η υπηρεσία καθαριότητας δεν είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των χρησιμοποιημένων σκευών.

Σε περίπτωση πρόκλησης φθορών εντός του διαμερίσματος ή στον ευρύτερο χώρο αυτού, οφειλόμενη σε δόλο ή αμέλεια, το Bloom Garden Apartments διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων του, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα αλλά με μετρητά ή με άλλον τρόπο, θα απαιτηθεί η άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη, άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Κάθε επισκέπτης είναι υπεύθυνος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, για τη φύλαξη σε ασφαλές μέρος των προσωπικών του ειδών (πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα κ.ά.). 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την είσοδο σε κάποιον πελάτη ή επισκέπτη, εάν κρίνουμε ότι υπάρχει θέμα με την ασφάλεια των υπόλοιπων πελατών του Bloom Garden Apartments ή του ίδιου του καταλύματος.

Διατηρούμε το δικαίωμα είτε να προ-εγκρίνουμε είτε να χρεώσουμε μία κάρτα μερικώς ή ολικώς σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους κράτησης, όπως και να ζητήσουμε ολική εξόφληση της διαμονής με την άφιξη του πελάτη. Μπορούμε επίσης να ακυρώσουμε μια κράτηση, εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

Το Bloom Garden Apartments βρίσκεται σε μια ήσυχη και φιλόξενη γειτονιά στη παραλία της Ιερισσού, κάτι που οι επισκέπτες μας σίγουρα θα αγαπήσουν, αλλά οφείλουν και να σεβαστούν, μη διαταράσσοντας τη καθημερινότητα των περιοίκων.

Η πραγματοποίηση μιας κράτησης στο Bloom Garden Apartments, συνεπάγεται αυτομάτως και αποδοχή όλων των παραπάνω.

Φόρμα Κράτησης

Check in
Check Out